Campingpladsen

Campingpladsen

Fantastisk udsigt – højt til himlen
og plads nok

Åbner igen den 26. april 2024

Legeplads på Klitgård Camping

Ro og retro

Klitgård Camping ligger på Nordøen på østsiden helt ned til stranden, så vi har de smukkeste solopgange over havet og ofte også utrolige flotte aftener med et helt specielt lys. 

Vi er blevet kaldt en retro-campingplads og den tager vi på os. Vores ældre bygninger, simple legeplads og ingen aktivitetskalender – det hele er med til at give en ro, som ikke findes mange steder og børn bliver kreative og finder sammen alligevel. 

Faciliteter

Med tre ”servicebygninger” er der rigelige toiletter og køkkener. De er af ældre dato, men fungerer og er rene. Der er fri køle- og fryseservice, opholdsrum med TV, grill og vaskeri.

Der er gratis minigolf, boldbane og legeplads med gynger, vippe og tarzanbane (kun for pladsens gæster).

Skal der handles dagligvarer skal man til Mårup (4 km) og i det hyggelige Nordby (1 km) er der restauranter, klokketårnet, gadekæret og lækre is-butikker. 

På pladsen er der “Den lille butik”, hvor gæster kan bestille morgenbrød (boller, et brød og croissant), købe en pind-is, lokal øl, vin, saft og andre pop-up ting. Derudover en lækker grøntsagsbod.

Der er minigolf på Klitgård Camping
Gode rummelige pladser

Gode rummelige pladser

Fra de fleste steder på Klitgård Camping er der en fantastisk udsigt – over havet, øen eller begge og gode rummelige pladser med fred og ro hele døgnet.

Der er tjek ind mellem kl. 12 og 21 og tjek ud senest kl. 12.

Stranden

Klitgård Camping ligger helt ned til havet på østsiden af Samsø. Den flotteste sandstrand med god plads og lækket badevand. Her er god mulighed for vandsjov med badning, kajak, supboard osv.

Sti til stranden ved Klitgård Camping

Få overblik over hele pladsen

Priser på Klitgård Camping

Book plads

Book din plads ved at skrive eller ringe til os.

Nordøen

Klitgård Camping ligger på den nordlige del af Samsø.